Články
17.10.2013 - Iva Veselá
Jerky - maso přímo po ruce
Jerky je sušené maso v podobě sušených pásků z čisté svaloviny od Kaplických uzenin. Jerky masem si můžeme zpestřit svůj jídelníček téměř ve kteroukoliv denní dobu. Poslouží nejen jako slaný pamlsek, ale také jako kvalitní zdroj bílkovin s nízkým obsahem tuku.
Z čeho se Jerky vyrábí
Sušené maso Jerky jsou plátky hovězího masa plemene ČESKÝ ANGUS, zauzené, mírně kořeněné. Výrobek s etiketou ČESKÝ ANGUS je exkluzivní hovězí maso vysoké kvality, které pochází z masného plemenného skotu Aberdeen-Angus.
Jerky je rychlým a chutným pomocníkem pro doplnění bílkovin.
Tip výživového poradce
Jerky je maso z čisté svaloviny - bez lepku, glutamátů a barviv.
Nutriční hodnoty/100g:
Energie: 1125 kJ
Bílkoviny: 43,40 g
Sacharidy: 3,87 g
Tuky: 8,65 g
Sušina: 62,55g
Neobsahuje LEPEK, barviva, glutaman sodný
1 balení: 21g
Víte, že...?
- Sušené, zauzené, kořeněné pásky čisté svaloviny hovězího masa plemene Angus v roce 2012 získali ocenění v kategorii MASNÉ VÝROBKY TRVANLIVÉ
- Jerky je tradiční český výrobek
Hodnocení článku
Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pětiČtěte také:
Ghí - přepuštěné másloNutriční hodnoty sójových bobů
Ovčí a hovězí maso v jídelníčku
Švestičky umeboshi
Uzená rostlinná lahůdka v novém obalu