Články
AKCE! L-carnitin 50000 mg (-40%)
Využijte poslední nabídky účinného L-carnitinu 50000 mg se 40% slevou!
Pohankový koláč s lesním ovocem
Kdo by si nechtěl jednou za čas zamlsat. Pokud to umíte zdravě, nemusíte mít žádné výčitky. Pro inspiraci přináším koláč z pohankové mouky, který je zdravý a nemusíte se obávat zařadit si ho jednou za čas do jídelníčku.
Základní pravidla zdravé výživy
Tento článek vystihuje jednoduchá fakta správné výživy. Rady jsou ideální pro úplné začátečníky, ale věřím, že pomohou i zkušeným zdravým jedlíkům. Není to nic náročného a přitom efekt pocítíte velký.
Bagety Enjoy your diet - nenechte se tahat za nos
Nenechte se zlákat zdravě vypadajícím názvem výrobku. U oblíbených baget Crocodille s názvem Enjoy your diet dávejte pozor, co se pod obalem skrývá aneb další ukázka toho, jak si z nás výrobci utahují.
Strach z posilování - tuky vs. svaly
Stále se bojíte nárůstu svalů a zmohutnění postavy? Tyto obavy jsou zcela zbytečné. Pokud se budete stravovat podle potřeb vašeho těla, nic takového vám hrozit nemůže!
Zdravá, rychlá a netučná svačinka
Se slovy „hubnutí“ a „dieta“ jsou často spojeny představy drastických hladovek. Jde to ale i jinak - chutně a zdravě!
Hubněte již při nákupu
Položili jste si někdy otázku, co vlastně stojí za nabíráním na váze? Jistě že jídlo, ale v tom je ten háček - vy ho většinou nakupujete. Zabraňte tedy nárůstu váhy již při nakupování.
Jablečný ocet a hubnutí
Jablko u nás patří mezi nejoblíbenější ovoce. Je důležitou součástí našeho jídelníčku a lze z něj připravit plno dobrůtek jak zdravých i nezdravých. Z jablíček se také vyrábí jablečný ocet, který je právem nazýván za jednu z nejdokonalejších potravin, díky vysokému obsahu vitamínů, minerálů a nerostných látek, které jsou obsaženy v jablkách.
Jak poznáme, že jíme zdravě
Zdravá výživa nemá se známými dietami nic společného. Na rozdíl od omezení kalorického příjmu se snažíme vybírat zdravé potraviny a vyvážit všechny živiny do takového poměru, aby naše tělo bylo zásobované...
Nahraďte želatinu zdravým agarem
Kdopak ví, z čeho se vyrábí želatina? Želatina je čistý a jemný klíh, který se získává vyvařením šlach, kůží a kostí a jiných jatečních odpadů bohatých na kolagen...
archív