Články
22.09.2010 - Iva Veselá
Letní řecký salát
Léto už sice pomalu končí, ale my Vám přinášíme tip na lehkou letní večeři.
Ingredience:
Papriky, rajčata, papriky, okurka, olivy, olivový olej, sýr na posypání
Postup:
Cibuli, rajčata, papriky a okurku nakrájíme na menší kousky do mísy a přidáme nakrájené olivy. Zakapeme olivovým olejem, promícháme a navrch zeleniny položíme rozdrobený sýr, nejlépe kousek balkánského sýra.
Hodnocení článku
Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pětiČtěte také:
Dopolední svačinka s řepou pro zahřátíJak dobře vybrat majonézu
Jak si připravit domácí bylinkový ocet
Příprava domácího sojového tvarohu (tofu)
Veganské restaurace
Diskuze
Salátů tohoto typu jsem snědla mraky,jsou vynikající,přichucuji si ho občas mírně třtinovým cukrem,octem a solí a navrch balkánský sýr...mňam!!Salát používám jako přílohu k masu nebo jen tak samostatně.
23.09.2010 14:36