Články
22.09.2010 - Iva Veselá
Letní řecký salát
Léto už sice pomalu končí, ale my Vám přinášíme tip na lehkou letní večeři.
Ingredience:
Papriky, rajčata, papriky, okurka, olivy, olivový olej, sýr na posypání
Postup:
Cibuli, rajčata, papriky a okurku nakrájíme na menší kousky do mísy a přidáme nakrájené olivy. Zakapeme olivovým olejem, promícháme a navrch zeleniny položíme rozdrobený sýr, nejlépe kousek balkánského sýra.
Hodnocení článku
Hodnotil 1 čtenář průměrem 5 bodů z pětiČtěte také:
Jak na domácí přípravu sushiJak si připravit kokosové mléko
Je vám zima? Dejte si zázvor a skořici!
Kuchyňské fígle - 1.díl
Recepty z mořských řas
Diskuze
Salátů tohoto typu jsem snědla mraky,jsou vynikající,přichucuji si ho občas mírně třtinovým cukrem,octem a solí a navrch balkánský sýr...mňam!!Salát používám jako přílohu k masu nebo jen tak samostatně.
23.09.2010 14:36