Články
15.09.2009 - Iva Veselá
Máte zítra 16.9. čas a jste z Brna?
Je to sice na "rychlovku", ale jestliže bydlíte poblíž Brna, nenechte si ujít přednášku o zapomenutých, ale v kuchyni pro mnohé nepostradatelných plodin - jáhly, špalda, pohanka. Půjdete?
Poznejte tradiční a neprávem zapomenuté plodiny našich předků – jáhly, špaldu a pohanku. Pro svou velkou výživovou hodnotu i pestré možnosti úpravy by neměly chybět ve vaší kuchyni.
Hledáte zpestření pro svůj jídelníček? Máte rádi pohanku, špaldu nebo jáhly a chcete se je naučit upravovat na různé způsoby? Právě pro vás je tu dílna z cyklu Ekorozhledna.
Z připravené prezentace se dozvíte spoustu informací o hodnotných látkách a léčivých vlastnostech každé plodiny, přímo na dílně připravíte s lektorkou několik jídel z jáhel, pohanky a špaldy. Na závěr vás tedy čeká i výborná večeře o několika chodech.
Více ZDE!
Pro přípravu pokrmů používáme v maximální míře místní biopotraviny.
Účastnický poplatek: 150,- Kč
Na dílnu je třeba se předem přihlásit. HONEM! Přihláška ke stažení!
Podrobnosti a přihlášku najdete na www.ecb.cz
Lektorka: Gabriela Kolčavová
Začátek v 17:00 (do 19.30h)
termín konání: středa 16. září 2009
místo akce: Brno 602 00, Ponávka 2
pořadatel: Ekocentrum Brno
telefon: 545 246 403
email: ecb@ecb.cz
internet: www.ecb.cz
Hodnocení článku
Článek nebyl ještě ohodnocen.Čtěte také:
Nové semináře ve výživové poradně!Týdenní horoskop: 12.11. - 18.11.2012
Týdenní horoskop: 2.4. - 8.4.2012
Výsledky říjnové soutěže 2013
Výsledky srpnové soutěže 2011