Články

 

17.07.2011 - Iva Veselá

Týdenní horoskop: 18.7. - 24.7.2011

1538MWM.jpg

 

 

Týdenní horoskopy pro 29. týden od 18.7. do 24.7. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce

v úterý 21.6. v 19:26 hodin vstoupilo do znamení Raka, tedy nastal Letní Slunovrat, který nám oznamuje začátek astronomického léta. V Raku bude Slunce putovat do 23.7. V sobotu v 6:22 hodin vstoupí do Lva a setrvá zde do 23.8.

 

Merkur

putuje znamením Lva. Zde setrvá do 28.7.2011. Opět se ale do tohoto znamení vrátí díky retrográdnímu pohybu,

a to 8.8. a setrvá zde do 9.9.2011.

 

Venuše

je v Raku, kde setrvá do 28.7.2011

 

Mars

je v Blížencích, kde setrvá do 3.8.

 

Jupiter

prochází znamením Býka.

 

Saturn

je ve Vahách,  fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 5.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana, kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a putuje svým domicilem, mystickým znamením Ryb. Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.

5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátí do znamení Vodnáře. Do Ryb opět vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha. Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna ubývá. V sobotu 23.7. v 7:05 hodin nastane poslední Lunární čtvrť v Býku.

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Snažte se v následných sedmi dnech dělat něco užitečného pro rodinu, domácnost, bydlení. Začněte opravami, uspořádejte nábytek, ale hlavně se smiřte s rodiči a nejbližšími příbuznými, se kterými nemluvíte. Uprostřed týdne se nevyhnete starostem, ale prověříte si, zda máte pedagogické vlohy, protože vrásky na čele vám mohou způsobit děti. Moc byste se neměli plést v tomto týdnu pod nohy sousedům, pozor byste si měli dávat při řízení vozu.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin

Je možné, že v tomto týdnu věnujete daleko víc času přátelům, sousedům, než vlastní rodině, ale vašim vztahům na domácí půdě to nikterak neuškodí. Blahodárný vliv na vaši psychiku a zdraví povšechně budou mít pravidelné procházky v přírodě. Nicméně byste neměli usnout na vavřínech, protože ke konci týdne budete muset patrně sáhnout hlouběji do kapsy. Může jít o opravu, kterou jste tak dlouho odkládali, až něco "rupne". Pokud máte například krb, prospěje vám si nechat zkontrolovat komín.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Tento týden vám přihraje mnoho šancí zlepšit si svou finanční situaci, případně zlikvidovat dluhy. To ale neznamená, že okamžitě zamíříte do obchodu, a začnete se obklopovat přepychem! Když vyděláte, raději investujte do domácích spotřebičů! Ke konci týdne si za takovou investici poděkujete. Návštěvy si totiž u vás budou podávat dveře, a kdyby vám přestal fungovat sporák, hanbou byste se propadli.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Máte před sebou sedm dní, ve kterých zejména ženy díky svému atraktivnímu vzhledu navážou soustu užitečných kontaktů, povšechně se rozšíří váš okruh přátel. Jste navíc v období, ve kterém máte skvělou příležitost změnit účes, styl oblékání, ženy i líčení, tak toho využijte, proměna vám jenom prospěje, minimálně se zvýší vaše sebevědomí. Ke konci týdne se vyhýbejte lidem, kteří vám jsou nepříjemní. Měly byste z nich pochmurné sny celý víkend.

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud máte nějaké problémy, snažte se je vyřešit. Pro vás je v těchto dnech totiž důležité zbavit se všeho, co vám škodí, co vás brzdí, stresuje. V sobotu totiž vstoupí v 6:22 hodin Slunce do vašeho znamení, a na vás čekají narozeniny. Na řešení problémů nebudete mít díky oslavám čas, a bylo by škoda, abyste si přenesli něco nepříjemného do dalšího Solárního roku, který trvá od narozenin do narozenin.


Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - polarita Yin

Možná že strávíte zejména v první polovině týdne s přáteli víc času, než s rodinou, a jste-li zadaní, vaše drahá polovička bude mírně řečeno na druhé koleji. Tak se nedivte, když ve vztahu bude mírně dusná atmosféra. Zklidníte se ke konci týdne, a ve dnech víkendu nastane naprostý opak. Tak jak jste vyhledávali v předchozích dnech zábavu, začnete intenzivně toužit po klidu, tichu, a rodina začne mít falešný pocit, že jste nemocní. Nebudete, pouze Slunce vstoupí do vašeho sektoru samoty, a vy začnete zpytovat svědomí.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang

Máte skvělou šanci ve své profesi ukázat, co ve vás dříme. Ale důležité bude, abyste neklamali sami sebe, a uprostřed týdne se ozvaly, a klidně postavili i nadřízeným, když se vám něco nebude líbit, s něčím nebudete souhlasit. Uměle vytvářená harmonie vám nebude k ničemu, protože si například váš šéf může myslet, že nemáte svůj vlastní názor, a povýšení, lepšího pracovního místa se nedočkáte. Navíc ke konci týdne můžete zjistit, že vaše vědomosti již nestačí, a že pro váš profesní vzestup bude nutné začít si rozšiřovat znalosti.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pokud je vaše kariéra závislá na odborných znalostech, dostanete v první polovině týdne skvělou příležitost prorazit ve své profesi a nechat daleko za sebou konkurenci! Trpíte-li nějakou chronickou nemocí, zajděte si za svým lékařem, protože vám nabídne nějakou novinku v léčbě. Když se ke konci týdne vaše drahá polovička pohádá s vašimi přáteli, nevměšujte se do toho, nechte je, ať si to vyříkají sami mezi sebou!

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Možná budete překvapeni tím, že vás opačné pohlaví oslovuje uprostřed ulice. Venuše vám totiž propůjčí společně se Sluncem obrovský sex-appeal! Nezadaní dostanou spoustu příležitostí k seznámení, ale pouze v případě že nebudete sedět doma, tam vás totiž nikdo hledat nebude! V druhé polovině týdne si dávejte pozor na jazyk, protože se můžete dostat do konfliktu se státními orgány. Bude dobré na sebe nijak neupozorňovat, a když se dostanete do problémů, nehrát divadlo, nevykrucovat se, tím totiž pouze situaci přiostříte.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zadaným se v tomto týdnu doslova splaší hormony. Budete sázet více na něhu a skvělý sex, než na jistotu, a klidně šmahem opustíte stávající lásku, a střemhlav se vrhnete do nového vztahu, bez toho, abyste si dali čas na rozmyšlenou. Vládu nad vámi budou mít touha, a rozum si prostě vezme dovolenou. Ke konci týdne vás překvapí problémy okolo majetku, nemovitosti, nebo financí, které pravidelně dostáváte například formou nemocenské, nebo se může jednat o alimenty. Situace bude nejasná, ale když podlehnete pocitu, že nic nezmůžete, o něco sami sebe ošidíte, takže vytáhněte do boje!

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Rodina se v první polovině týdne nestačí divit, protože dobrovolně budete uklízet byt, pořádek uděláte na zahrádce, a v zaměstnání budete mít srovnané tužky i podle barev! Jenže všechno co budete dělat bude mít svoje opodstatnění. Uvědomíte si totiž, že prostředí kde žijete a pracujete má přímou souvislost s vašim zdravím a psychikou. Ke konci týdne ucítíte napětí jak v partnerství, tak při kontaktu s dětmi. Příčinu hledejte ve svém dominantním chování. Když trošku uberete, a nebudete si dělat legraci z vážných věcí, strávíte víkend v pohodě.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Představivost a fantazie vás nasměruje do kadeřnictví, k holiči, a vy změníte účes, ale i styl oblékání, a když někam s novou image nakráčíte, známí vás nepoznají. Máte-li děti, díky tomu, že s nimi budete trávit více času, budou vám víc důvěřovat a začnou se vám svěřovat, i se svými letními láskami. Jediné, kde to trošku zaskřípe, bude ke konci týdne v rodině, mezi vámi a dříve narozenými, rodiči. Příčinou bude fakt, že ve vaší rodině je stále mnoho nevyřešeného, nikdo nic nechce a nebude chtít řešit, a napětí se bude stále zvyšovat.


Hodnocení článku

Článek nebyl ještě ohodnocen.


Čtěte také:

Týdenní horoskop: 10.1 - 16.1.2011 
Týdenní horoskop: 18.6. - 24.6.2012 
Týdenní horoskop: 3.10. - 9.10.2011 
Týdenní horoskopy: 29.3. - 4.4.2010 
Výsledky zářijové soutěže 2011 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny