Články

 

04.04.2011 - Iva Veselá

Veletrh BIOSTYL, ESOTERIKA A ECOWORLD

Vzhledem ke stále rostoucímu zájmu veřejnosti o nové zkušenosti v oblasti životního stylu a duchovních nauk se pořadatelé v tomto roce rozhodli kromě obvyklého propojení ESOTERIKA - BIOSTYL pro rozšíření o další dvě sekce. Vůbec poprvé mohou účastníci veletrhů navštívit výstavní sekci představující trendy ve vzdělávání s názvem EVOLUTION a již potřetí mohou zhlédnout i nakoupit produkty a služby rovněž na veletrhu ECOWORLD věnovanému ekologii.

 

Na co se můžete těšit

Na více než 14 pódiích se mohou návštěvníci ve dnech 8. - 10. dubna těšit na příliv čerstvé jarní energie v podobě přednášek, ukázek mnoha tradičních a zároveň progresivních produktů, které bude možné rovněž zakoupit. Nebude chybět ani bohatý doprovodný program pro celou rodinu či speciální sekce pro muže ale i ženy podnikatelky Inner Winner s možností osobního setkání s významnými osobnostmi ze světa byznysu, kultury nebo politiky.

 

„Veletrh BIOSTYL jsme pojali jako místo setkání pro všechny, kteří mají zájem sami o sebe i o prostředí, ve kterém žijí. Místo, kde mohou navázat osobní kontakty, potkat inspirativní lidi, koupit hezké věci, navštívit zajímavé přednášky a semináře. Zkrátka místo, kde proudí energie života a každý si odnese domů něco pro sebe nebo pro své blízké. A rovněž místo, kde se budou cítit dobře jak rodiny s dětmi, podnikatelé i třeba senioři," říká Ctirad Hemelík, ředitel pořádající společnosti Felicius Media, která v rámci veletrhu přichystala i farmářské tržiště pod jednou střechou.

 

Na veletrhu BIOSTYL 2011 představí na 300 vystavovatelů své výrobky a služby z oblasti zdravé výživy, textilu, kosmetických a léčivých produktů anebo relaxačních pobytů. Dále zájemce seznámí se současnými možnostmi vzdělávacích kurzů, ale také s nejnovějšími přístroji a ekologickými produkty. Zastoupena bude celá škála značek od nejlevnějších po luxusní výrobky. Kromě produktové nabídky přinese BIOSTYL v rámci doprovodného programu desítky přednášek a besed s předními světovými odborníky na různá témata, předváděcí akce a interaktivní programy, díky kterým si návštěvníci mimo jiné vyzkouší nové poznatky v praxi.

 

Cena jednodenních vstupenek je 200 Kč, další informace a probíhající soutěže na www.feliciusmedia.cz.

 

Doprovodný program

Během třídenních veletrhů je připraven vskutku bohatý doprovodný program ve formě workshopů, více než 150 přednášek hostů z celého světa, výstav obrazů a fotografií, tanečních vystoupení nebo vaření z bioproduktů; během dubnového víkendu se tak může stát i vaření inspirativním zážitkem. Nebudou chybět ani odpočinkové zóny, kavárny a čajovny a také interaktivní dětské koutky. Veletrhy si prostřednictvím svých programů kladou za cíl vytvořit co nejideálnější prostředí pro celou rodinu, což rovněž demonstrují užitím značky Family Friendly. Ke každé zakoupené vstupence dostanou navíc návštěvníci zdarma brožuru - První průvodce zdravého a alternativního života - s přehledem produktů, služeb a podrobného doprovodného programu.

 

Více informací najdete na: Biospotrebitel.cz


Hodnocení článku

Hodnotili 3 čtenáři průměrem 4.67 bodů z pěti


Čtěte také:

BIO kozí mléko 
Biopotraviny ve zkratce 
HN: Potravinářská inspekce našla ve čtvrtině vzorků biopotravin zakázané pesticidy 
Stanovisko ministerstva zemědělství k obsahu pesticidů v biopotravinách 
Vídeňské kávové pokušení 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny