Domácí pekárna

 

Perníček ze špaldového kafe

 

250 ml kávy ( můžeme použít Karo, Meltu,...)
200 ml BIO mléka
50 ml olivového oleje
2 BIO vejce
550 g BIO pšeničné hladké mouky

80 g třtinového cukru nebo sladu
1 kypřící prášek bez fosfátů
1 kypřící prášek do perníku
1 ČL citrónové kůry
2 ČL skořice
2 PL kokosu
1 BIO vanilkový cukr
1 ČL perníkového koření

50 g nesířených rozinek
5 PL nasekaných vlašských ořechů

 

Suroviny smícháme v pekárně, vyndáme metly, počkáme 20 minut a necháme péct. Zkusíme do hotového perník píchnout špejlí, jestli se ještě těsto lepí. Když tak ho ještě necháme propéct.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny