Domácí pekárna

 

Kynutý celozrnný koláč


500 g celozrnné pšeničné mouky

30 g droždí

1 žloutek

20 g bio oleje

špetka soli

500 ml bio mléka

1 vejce (vajahit)

nesířené meruňky a švestky

200 g sekaných ořechy

100 g třtinového cukru (krupice)

1 vanilkový cukr

 

Přísady dáme do formy pekárny (kvásek si můžeme připravit zvášť. Dáme přípravu těsta a necháme nakynout 1 hodinu. Poté těsto rozválíme na plech (mělo by být polotuhé), potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme ovocem, ořechy a trochou cukru. Pečeme ve vyhřáte troubě.

 


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny