Na veletrhu Harmonie 2009 jsme měli s Ivou tu čest si popovídat s autorkou knihy a webových stránek Vaříme zdravě. Ihned jsem paní Ing. Mokré musela pochválit její výtečné, zdravé a vydatné kaše:). A určitě zkusím letos na vánoce i její cukroví. Nechte se inspirovat jako ja :
http://www.varimezdrave.cz/
Karolína P.
Zaslal: 28.11.2011 14:25 RE: Vaříme zdravě | Tip
Ahoj. Chtěla bych si taky někdy udělat volný večer od vaření, našla jsem zajímavé večeře na http://www.vyberslev.cz/slevy/vsechny-kr aje/vsechna-mesta/gastronomie/
Máte někdo zkušenosti s těmito portály? Ceny tam mají více než lákavé, ale nechci někomu naletět...
biochemik
Zaslal: 26.10.2009 21:11 Acidofilni mleko
K pojmu acidofilní mleko, lactobacilus neni neni neni a proste neni kvasinka!!!Lactbacilus je bakterie a to se o kvasince rict neda, teda alespon ne na 100%, Kvasinka je neco mezi bakterii a houbou.
Hezký příspěvěk...:)...no máš pravdu, kvasinka je jednobuněčný houbový mikroorganismus. A Lactobacillus je rod grampozitivních, fakultativně anaerobních bakterií. On někdo tvrdí že lactobacillus je kvasinka?
Dobrý den. Zajímám se o zdravou výživu, ale ještě jsem docela zelenáč.. jakými bylinkami můžu dochutit tofu (marinované\natural) nebo šmakouna? Předem děkuji za odpověď
Dobrý den, čím by se dal nahradit klasicky olej na smažení? Zjistila jsem, ze mám po něm problémy a nedělá mi dobře na žaludek. Děkuji za rady
Simona M.
Zaslal: 12.9.2017 13:23 Olej
Dobrý den, čím by se dal nahradit klasicky olej na smažení? Zjistila jsem, ze mám po něm problémy a nedělá mi dobře na žaludek. Děkuji za rady
DARINA
Zaslal: 19.9.2017 15:21
dneska uz bude výrobku urco více a víc lidí i napoví více druhu. já jsem se pustila do ajurvédských vecí, tak jsem presla na ghimaslo. Nahrada výborna a mozna chutnejsi nez maslo.
DARINA
Zaslal: 19.9.2017 15:22
dneska uz bude výrobku urco více a víc lidí i napoví více druhu. já jsem se pustila do ajurvédských vecí, tak jsem presla na ghimaslo. Nahrada výborna a mozna chutnejsi nez maslo.
Simona M.
Zaslal: 28.9.2017 17:15 Ghí máslo
Ghí máslo znám jen z doslechu. Ty kupujes nebo si ho vyrábís? Vubec jsem nevedela, ze se na nem dá smazit. Znám ho, ze se pridává do jidel, ale jak, to uz nee. Díky
DARINA
Zaslal: 29.9.2017 20:57
Nee, nedelám, ale kupuju. Jmenuje se České Ghíčko. POuzívám ho ted opravdu na vsechno, na pecení, na smazení, i na zásmazky atd.
Simona M.
Zaslal: 1.10.2017 20:51 ghi
Je tohle ono? http://ceskeghicko.cz/ jine jsem nenasla. Nedá se koupit jinde nez na internetu?
Alexandra789
Zaslal: 30.7.2018 22:00 bambusové věci na vaření
ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte zkušenost s bambusovým kuchyňským náčiním? Kamarádka to má doma a pořád o tom básní, jak je to skvělé, ale já zatím nevim...Jedná se o
[url=https://tatogroup.com/cs/1956-k uchynske-nacini]tyto[/url]věci...
Prý je to dneska už běžné...tak nevím no..
Alexandra789
Zaslal: 30.7.2018 22:00 bambusové věci na vaření
ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte zkušenost s bambusovým kuchyňským náčiním? Kamarádka to má doma a pořád o tom básní, jak je to skvělé, ale já zatím nevim...Jedná se o
[url=https://tatogroup.com/cs/1956-k uchynske-nacini]tyto[/url]věci
Prý je to dneska už běžné...tak nevím no..
Travisflunk
Zaslal: 31.3.2022 8:12 what does female viagra do
best place to buy viagra online forum how much does generic viagra cost viagra before and after photos