Články

 

10.11.2009 - Iva Veselá

i+m Naturkosmetik - opravdu vyvedený výrobek

 

Okuste vůni a prociťte kvalitu přírodních receptur BDIH a VEGAN kosmetiky vyvinuté šetrnými metodami z vysoce hodnotných rostlinných surovin. Seznamnte se s novou přírodní kosmetikou i+m Naturkosmetik, která přichází na český trh a patří mezi hlavní lídry trhu přírodních kosmetických produktů v západní Evropě.

 

Biokosmetika na trhu
V dnešní době, kdy jsme zahlceni nesčetnými nabídkami a lákadly kosmetických značek, které slibují nejrůznější zázraky, je stále obtížnější oddělit skutečnou kvalitu od slibů servírovaných v krásných obalech a objevit tu pravou kvalitní značku, jež by podtrhla Váš styl a zároveň vyhověla všem Vašim potřebám. K tradicím kvality prověřené již třiceti lety své existence a k úctě k přírodě se hlásí německá značka i+m Naturkosmetik, která konečně přichází i na český trh. Od podzimu 2009 máme i my možnost vyzkoušet čistě přírodní kosmetiku, jež patří mezi nejoblíbenější značky přírodní kosmetiky v Evropě. Šest ucelených řad produktů, kde je myšleno i na alergiky. i+m Naturkosmetik je tak trochu jiná kosmetika. Umožňuje nám péči o vlasy, pleť a celé tělo v harmonii s přírodou.

 

 

Zkušenost redakce

Na zářijové veletrhy vyrazila tato kosmetika se svou propagací a dokonce mi přišly vzorky poštou. Hned jsem si říkala, co to bude za další biokosmetiku, protože poštou mi chodí něco každou chvíli. Když jsem se namazala krémem na obličej a na oči, k mému překvapení jsem zřejmě objevila dosud nejlepší kosmetiku, kterou jsem kdy používala...byla úžasná. Překrásně svěže voněla a krém měl konzistenci takovou, jakou jsem ještě nikdy u žádné kosmetiky nepocítila. Bylo to jako kdybych se natírala vodou - zvláštní, ale krém měl neuvěřitelnou roztíratelnost. Měla jsem pocit, že i ve svých mladých letech jsem omládla :D

Opravdu jí doporučuji vyzkoušet, budete velmi mile překvapeni !!!

 

Ekologie s certifikátem
i+m Naturkosmetik využívá produkty ekologického zemědělství, je bez umělých přísad a minerálního oleje, bez syntetických konzervantů, barviv, vonných látek a 100% sortimentu je kontrolováno přísným certifikátem BDIH. Je to čistě veganská kosmetika využívající jen rostliny, netestuje se na zvířatech a používá suroviny z rozvojových zemí v rámci podpory místních zemědělců prostřednictvím programu Fair Trade.

 

100 % VEGAN kosmetika nikdy nepoužívá zvířata

Všechny produkty i+m Naturkosmetik jsou vyrobeny pouze z rostlinných surovin – 100 % VEGAN. V i+m produktech nenajdete žádné suroviny pocházející z mrtvých nebo živých zvířat. Z toho důvodu i+m třicet let získává vlastním výzkumem a vývojem zkušenosti pro výrobu produktů obsahující kombinace výhradně rostlinných látek, které jsou účinné a velmi dobře je snášejí i ti nejcitlivější jedinci.

 

Manufaktura – nejsvědomitější cesta od surovin k produktu

Veškeré produkty i+m Naturkosmetik se vyrábí v berlínské manufaktuře v malých množstvích a s velkým podílem ruční práce. Tak je možné dohlížet na zachování původní kvality vysoce cenných přírodních surovin, které jsou v i+m kosmetice použity.

 

 

Vyzkoušeli jste vzorky této kosmetiky? Podělte se s námi! v diskusním fóru!


Hodnocení článku

Hodnotilo 7 čtenářů průměrem 5 bodů z pěti


Čtěte také:

BIO balzámy s bambuckým máslem 
Effitan - nejúčinnější repelent na trhu 
Henna - rady a zkušenosti s barvením 
Mýdlové ořechy 
Tropicai BIO - kokosové variace 


Diskuze

Jméno: *
Email: *
WWW:
Nadpis:
Text: *
SPAM: * Kolik je jedna mínus jedna? (slovy)


Položky označené * je nutno vyplnit.


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny