Zdravé potraviny

 

Umepasta

 

Foto: Biosen.sk

 

 

Umepasta je pasta připravená ze švestiček Umeboshi. Používá se k ochucení rýžových pokrmů apod. Návod na přípravu švestiček umeboshi naleznete zde.

 

Příprava umepasty
Jedná se v podstatě o dužinu ze švestiček umeboshi, která se vyrábí odstraněním pecky a rozmačkáním na pastu. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo samotnou - ustřihneme cípeček sáčku a vymačkáme na špičku lžičky o velikosti pecky třešně, dáme do pusy, rozmělníme se slinami a polkneme.


Účinky a důvody používání

- svou schopností neutralizovat vnitřní prostředí - při nevolnostech, při problémech s krví (v krátkém čase se zlepší krevní obraz obsahuje snadno vstřebatelné železo)

- při problémech s játry, doléčování mononukleóz, leukémii

- velmi vhodný jako zdroj minerálů, stopových prvků a enzymů pro maminku i pro plod

 

Použítí

Umepasta se v kuchyni používá jako univerzální dochucovadlo při vaření, do dressinků, rýžových, pokrmů, luštěninových paštik a zeleninových jídel.

 

Složení výrobku

Umeboshi, mořská sůl (22%), shizo (Perilla sp.), koji


AKCE

      FOOD LIFE

 Výživová poradna

2375Yjk.jpg

 

       ZDARMA!


+ přidat akcivíce akcí


Doporučujeme


  BIOMANA

2632ZTU.jpg

Zdravý obchod  (e-shop >)

 

SALVIAPARADISE

Salvia Paradise Shop - etnobotanika - byliny, kapsle, masti, extrakty, semena a živé rostliny.

Byliny, semena a rostliny