Zdravé potraviny
Směsi, polotovary
Mezi směsi a polotovary patří například:
- falafel orient
- houbové a zeleninový špaldoto
- chléb dýňový, slunečnicový
- rizota
- jahelník
- pohankový dezert
- karbanátky
- pohanková sekaná
- quinoa se zeleninou
- římské lívanečky, placičky (z cirzny)
Další předpřipravené výrobky:
Amylon kakaové řezy BIO
Sypká směs pro přípravu kakaových řezů.
Návod k přípravě:
Kakaové řezy s jablky: Obsah sáčku vsypeme do misky, přidáme 3 vejce, 180 - 200 ml studené vody a důkladně promícháme, přidáme 270 g nastrouhaných jablek a vmícháme do těsta. Takto připravené těsto rovnoměrně rozetřeme na předem tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, koláčovou nebo dortovou formu. Pečeme v předehřáté troubě 20 - 30 minut při teplotě 160 - 170°C. Po vychladnutí můžeme řezy potřít džemem a posypat praženými mandlemi.
Amylon těsto na pizzu BIO
Sypká směs na přípravu pizzy v bio kvalitě.
Složení: pšeničná mouka celozrnná, kypřící prášek - vinný kámen, jedlá soda, kukuřičný škrob, sušená syrovátka, mořská sůl.
BIO Cizrnka směs na přípravu pomázánek
Sypká směs pro přípravu pomazánek. Z cizrnky snadno připravíte vynikající zdravé pomazánky dle Vaší fantazie, ale i velice oblíbenou pomazánku HUMMUS. Recept na zadní straně sáčku. Složení: extrudovaná cizrnová mouka bio , sušené droždí, mořská sůl. Může obsahovat stopy lepku.
BIO Falafel instantní směs
Falafel je arabský pokrm určený pro karavany v poušti. Je velmi výživný a bohatý na vlákninu. V arabských zemích se falafel často podává zabalený v chlebové placce se zeleninou (často s rajčaty a petrželí, někde s nakládanou zeleninou či smaženým lilkem) a tahini zředěným vodou a citronovou šťávou. Falafel je vynikající i s jogurtovou zálivkou nebo po česku s vařeným bramborem a kečupem. Složení: extrudovaná cizrnová drť*, extrudovaná pšeničná celozrnná mouka*, sušený česnek*, směs přírodního koření*, mořská sůl 2%. *Suroviny BIO.
Bramboráky 170g BIO Biolinie Novinka!
Nový polotovar značky BIOLINIE. Výrobek je přirozeně bezlepkový a vyniká rychlou a jednoduchou přípravou. Směs pouze kvalitně promícháte s vodou, necháte 15 minut odležet. Poté můžete na rozehřáté pánvi smažit tradiční české bramboráčky, které jsou vynikající samostatně jako hlavní jídlo, stejně tak jako příloha k masu. Základní recept je možné pokaždé jinak dochutit dle vlastní fantazie a dostanete tak vždy originální jídlo výborné chuti. BIO kvalita jako vždy zaručena. Ze směsi vytvoříte 10 - 12 bramboráků.